Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Yeldaödek
Yeldaödek

Alçaktan yaşayacaksın

Yorum

Alçaktan yaşayacaksın

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

765

Okunma

Alçaktan yaşayacaksın

İnsanlık için malzemeler :
Biraz yüz , biraz gurur e biraz da onur !!!
Kendini dev aynasında görmek kusur ;
Kaldı ki haddi boyundan büyükse
Asla affı yoktur gönül katında ...
Alçaktan yaşayacaksın ,
Unutmamalı ki
Dünya bir yeryüzü
Rüya görülür
Hayal kurulur
Ancak kötü haber ey insanoğlu !
Yüksekten uçulmaz
Yüreklerden tutacağın kolların var
Uçabileceğin kanatların yok !!!
Kalp kırma ;
Kanadını savurup da savrulma !!!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Alçaktan yaşayacaksın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alçaktan yaşayacaksın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Alçaktan yaşayacaksın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL