Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
nuhkenis
nuhkenis

aşk ağlatırken kimlik sormuyor

Yorum

aşk ağlatırken kimlik sormuyor

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

907

Okunma

aşk ağlatırken kimlik sormuyor

en deli rüzgar esse karşıdan
bir veda kadar kalbi yormuyor
sen hala neyin sorgusundasın
aşk ağlatırken kimlik sormuyor


gözlerimize çölden kaçtıysa kum
ne kendini suçlu bil ne beni mahkum
tutanaklarda ha varmışım ha yokum
aşk ağlatırken kimlik sormuyor

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk ağlatırken kimlik sormuyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk ağlatırken kimlik sormuyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşk ağlatırken kimlik sormuyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ey/zan
ey/zan, @ey-zan
26.4.2012 15:38:52
5 puan verdi
aşk ağlatıyor ve kimlik sormuyor

kutladım efendim,,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL