Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

kör kilit

Yorum

kör kilit

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1140

Okunma

kör kilit

Nasıl sızdın gözlerime
Ak git desem gitmiyorsun
Sözlerim hiç kar etmiyor
Çık git desem gitmiyorsun


Yüreğimde taşım oldun
Hep ağrıyan başım oldun
Her demde ateşim oldun
Yak git desem gitmiyorsun


Yağdırdığın kar mı idi
Beni sevmek zor mu idi
Bu sevdaya kör kilidi
Tak git desem gitmiyorsun


Derdim dönüyor vereme
Gayrı dokunma yareme
Ben bakarım bir çareme
Çek git desem gitmiyorsun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kör kilit Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kör kilit şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kör kilit şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL