Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Cengiz Denek(Gönül Sesim)
Cengiz Denek(Gönül Sesim)

SON AKŞAM HATIRASI

Yorum

SON AKŞAM HATIRASI

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1070

Okunma

SON AKŞAM HATIRASI

SON AKŞAM HATIRASI

SON AKŞAM HATIRASI
Hani bir akşam vaktinde bırakıp da gitmiştin beni
Hâlâ içimde saklarım o tatlı gülüşlerini...

Beklerdim akşamları hep sokak köşelerinde
Benim için sabah olurdu güneşin her batışında...

Bizim çınar ağacımız kuruyup dökmüş yaprağı
Sevip de kahrolmuşların kara toprak son durağı...
Cengiz-SERDARI GÖNÜL-10.5.1979(Şiir arşivimden seçmeler)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Son akşam hatırası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son akşam hatırası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON AKŞAM HATIRASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet ZAFER
Mehmet ZAFER, @mehmetzafer
21.4.2012 22:21:12
5 puan verdi
Bizim çınar ağacımız kuruyup dökmüş yaprağı
Sevip de kahrolmuşların kara toprak son durağı...

Kaleminiz daim,sevginiz baki olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL