Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
nuhkenis
nuhkenis

küskün sözcükler

Yorum

küskün sözcükler

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

670

Okunma

küskün sözcükler

gittin gideli elim varmıyor bir şeye
yüreğimde taşınması ağır yükler
vedanı bir yağmura edeli hediye
dudağımda hayata küskün sözcükler


o ölesiye baktığım gözlerin nerde
savuralı beni sevda denilen bu derde
ne baharda gözüm var ne çiçeklerde
dudağımda hayata küskün sözcükler

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Küskün sözcükler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küskün sözcükler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
küskün sözcükler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
21.4.2012 10:01:58
güzeldi sayfaya düşen emeğine yüreğine sağlık saygımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL