Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
twinsss
twinsss

DİYARBAKIR HATIRASI

Yorum

DİYARBAKIR HATIRASI

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

3441

Okunma

DİYARBAKIR HATIRASI

DİYARBAKIR HATIRASI

’’yüreğime açtığın,
şark çıbanı yaramsın sen
diyarbakır hatırası...
gayrı silinmez izin
bilirim...’’

Tuna Mahir İPLİKÇİ --* DİYARBAKIR HATIRASI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Diyarbakır hatırası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diyarbakır hatırası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİYARBAKIR HATIRASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
metin şaşmaz
metin şaşmaz, @metinsasmaz
21.4.2012 16:52:06
şiirinizde neye değindiğiniz belli olmadığından
olumlu yada olumsuz bir yorum yapılamamakta
selamlarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL