Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kadir kayaoğlu
kadir kayaoğlu

Y e's İçindesin(Yalçın hocama)

Yorum

Y e's İçindesin(Yalçın hocama)

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

934

Okunma

Y e's İçindesin(Yalçın hocama)




Küsmüşsün hayâta,boynun bükmüşsün
Neşeden ırakta,gözden ırakta
Gam,kasâvet,keder,üstüne çökmüş
Bedenin ırakta,gönlün firâkta

Tanırım,biliri,anlarım seni
Hakkı âlin vardır,ademden yana
’Sütten dilin yanmış,bilmemmi seni
Dikip içemezsinki sen kana kana

İhvânın ardında dâima dâi’n
Ayakta kaldıkça her dem fedâin
Şefaatçin olsun iki cihanda
’Sabırlığın versin,yüce Hüdâi’n.......

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Y e's içindesin(yalçın hocama) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Y e's içindesin(yalçın hocama) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Y e's İçindesin(Yalçın hocama) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
19.4.2012 21:21:56
Çok güzeldi,emegine sağlık.
Saygılarımla.........
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
19.4.2012 20:39:06
5 puan verdi
emeğine sağlık güzel bir şiir okudum sayfanız dan
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL