Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
sedat bulut
sedat bulut

VAN İLE TATVAN

Yorum

VAN İLE TATVAN

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2335

Okunma

VAN İLE TATVAN

VAN İLE TATVAN

Sevdiğim yerlerdir van ile tatvan.
Tendülek dağlarını ordan aşmışam.
Vardım van ile ben tatvana.
İnci kefalini yedim gölünün kenarında,

Edremitte oturdum vana şöyle bir baktım.
Sahilinde oturup çayımı yudumladım.
Gevaşı gördüm kenarının boyundan.
Akdamar göründü tüm ihtişamıylan

Nemrutun yolu çok dolambaçlı.
Tepesi krater gölleriyle kaplı.
Büyülendi gözlerim nemrutta kaldı.
Nemrut bile tatil yapmış orda yazları.

Sürdüm arabamı bitlise doğru.
Beş minare dedikleri o yöne doğru.
Çok yoruldum ben bu yolculuklardan.
Çok iyi insanlar tanıdım çok uzaklardan.


yazılım tarihi
17.11.2010
sedat bulut

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Van ile tatvan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Van ile tatvan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAN İLE TATVAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
keziban buldu
keziban buldu, @kezibanbuldu
15.4.2012 19:11:47
5 puan verdi
Memleketiniz neresi bilmiyorum. Öyledir Tatvan ve Van. Bir sıcaktır ki insanları. çok zaman oldu görmeyeli memlekitimi değerli şiirinizi okudum. Bir hasret çöktü içime gidip göresim geldi memleketime değerli şiir dostu. Kutluyorum.
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
15.4.2012 18:13:00
çok güzel anlatımdı yurdumun güzelliklerini saygımlasınız
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL