(Mustafa Çetiner)
1764 şiiri kayıtlı

SENİ SEVİYORUM

(Mustafa Çetiner)
  0,0 / 0 kişi ·1 beğenme · 16 yorum · 1320 okunma

SENİ SEVİYORUM


Sen darbe vurdukça inleyip yanan
Can`a inat Seni Seviyorum ben.
Kızınca adını sitemle anan
Bana inat Seni Seviyorum ben.

Sen oldun yıllarca bana hor bakan
Aşkındı gönlümü bin defa yakan
Yaşlarla birlikte gözümden akan
Kan`a inat Seni Seviyorum ben.

Ben sabreden oldum sen`se hep bıkan
Bilmiyorum seni ne idi sıkan
Gönlümdeki aşk`a hep karşı çıkan
Yan`a inat Seni Seviyorum ben.

Ben oldum ateşten gömleği giyen
Hep bendim felekden tokadı yiyen
Seni hiçbir zaman sevmedim diyen
Sana inat Seni Seviyorum ben.....
Şiiri Değerlendirin
 
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
SENİ SEVİYORUM şiirine yorum yap
Okuduğunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?

SENİ SEVİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
26 Ağustos 2007 Pazar 21:22:19
tebrıkller bugun okuduğum en güzel şiiirdi hatta bu başlılğa yakışan en güzel şiiirdi.

sonsuz saygımla kaleminiz daim olsun tebrikler.
5 Mart 2007 Pazartesi 23:07:56

Sevgili Çetiner,
Kaleminiz yere düşmesin.Tebrik ederim.
Ulviye Savtur - Ankara
27 Kasım 2006 Pazartesi 02:49:45
Sizi sevgili Tayyibe Atay'a havale ediyorum sevgili dostum sadece kedilerin haykırdığını iddia ediyordu hocam şiire bakar mısınız yürek çığlık çığlığa her dem seni seviyorum diye haykırmış..
Yüreğinize sağlık sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın her zaman sevgilerimle..

Çınar GÖLE
27 Kasım 2006 Pazartesi 02:20:09
çelişkilere meğil vermeden sevgiye sahip çıkmak en güzeli...çok ama çok güzeldi şiiriniz...saygı ve sevgiyle kalın...
27 Kasım 2006 Pazartesi 00:55:06
Bir çocuğum bazen sıcak koldaki
Ya da bir tek atış, şurda soldaki
Başı bilinmeyen meçhul yoldaki
Sona inat onu seviyorum ben..


Nazire benden..
Kutladım arkadaşım....
27 Kasım 2006 Pazartesi 00:36:09


Hocam meyveleli ağaçları taşlanıyor güzelde kol kanatlarınıda kırarak.


Ayakta alkışlıyorum bu şiirinizi

saugılarımla

27 Kasım 2006 Pazartesi 00:13:56
Çok teşekkürler Metin Bey(Salvador)
Gerçekten bir başka site de 11,10,2006 tarihinde yayınladığım bu şiir bahsettiğiniz sitede 13,10,2006 tarihinde Bey Baba rumuzlu bir sahtekar tarafından yayınlanmış.Dikkatiniz ve duyarlılığınız için çok teşekkürler.
27 Kasım 2006 Pazartesi 00:03:58
güzel bir şiir okudum tebrikler değerli dost paylaşımınız için saygılar.
26 Kasım 2006 Pazar 23:24:15


çok güzel bir şiir

sayın çetiner kutlarım,




kendi bloğunda yayınlamış bir bakın derim,
http://www.myaksaray.com/Forum.asp?forum=oku&msgid=69628

26 Kasım 2006 Pazar 23:19:20
Çok güzel bir şiir sevgili dostum...

Yüreğin hiç susmasın...

Selam ve sevgilerimle...
26 Kasım 2006 Pazar 23:15:09
Ben oldum ateşten gömleği giyen
Hep bendim felekden tokadı yiyen
Seni hiçbir zaman sevmedim diyen
Sana inat Seni Seviyorum ben.....


Sende böyle seven yürek oldukca o bir gün muhakkak dönecektir...
Yüreginize sağlık çok güzel bir şiir..
Tebrikler..
26 Kasım 2006 Pazar 23:08:35
sana inat seni seviyorum ben...
diyebilmek.ne güzel....
sevgisine sahip çıkma bu olsa gerek.

saygılarımla
26 Kasım 2006 Pazar 22:23:56
Sevmek çok güzel dedirtti dizeleriniz hocam yüreğinize sağlık

Tebrikler

Sevgiyle sağlıcakla kalın
26 Kasım 2006 Pazar 21:55:09
Sevgili Çetiner harika şiirinizi doya doya okudum yürekten o güzel ve muhteşem yüreğini kutlarım saygı ve sevgilerimi sunuyorum
26 Kasım 2006 Pazar 21:53:26
Ben oldum ateşten gömleği giyen
Hep bendim felekden tokadı yiyen
Seni hiçbir zaman sevmedim diyen
Sana inat Seni Seviyorum ben.....

BENDE SENİ SEVMEYENLERE İNAN YÜREĞİNDE KİÇIKARSIZ SEVGİN İÇİN AYAKTA ALKIŞLIYORUM KARDEŞ
SÜPER BİR ŞİİRDİ
KUTLARIM
SAYGILARIMLA
26 Kasım 2006 Pazar 21:45:55
hocam merhaba güzel şiirinizi yürekten kutlarım sevgi,selam ve saygılarımla
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.