Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Tülay Bilgin
Tülay Bilgin

Yorgun

Yorum

Yorgun

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

975

Okunma

Yorgun

Durgun denizlerde yol alma zamanı
Fırtına sonrası bir sukunet
Yorgun bir ruh suskun bir dille
Yürüyorum artık su üstünde



Manzara ne olursa olsun
Ruhum yüzüyor zamanın
Uzunmu uzun hayat nehrinde
Artık düdük çalıyor rüzgar tüm engellere

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yorgun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yorgun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yorgun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
glenay
glenay, @glenay
17.3.2012 20:53:52
5 puan verdi
Güzeldi,
kısa ve anlamlı bir şiirdi,

tebrikler,

sevgiler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL