Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
ay.se.
ay.se.

Duymadın...

Yorum

Duymadın...

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1350

Okunma

Duymadın...

Duymadın...


Haykırsam sesimi duyarmısın ?

Uzatsam ellerimi tutarmısın ?

Kapına gelsem açarmısın ?

Yolunda ölsem ağlarmısın ?

Haykırdım sesimi duymadın ki

Uzattım ellerimi tutmadın ki

Geldim kapına açmadın ki

Ölsem de bundan sonra ağlama ki...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Duymadın... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duymadın... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Duymadın... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet GÜZEL
Mehmet GÜZEL, @mehmetguzel
1.3.2012 13:50:17
5 puan verdi

Bu dünyada hiç kimse için ölmeğe değmez yaşamak çok çok güzel.


SAYGIMLA
YALINCA
YALINCA, @yalinca
1.3.2012 12:56:24
Boşverin ölmeye deymez...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL