Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
MECRUHİ UĞUR ARSLAN
MECRUHİ UĞUR ARSLAN

BARIŞALIM-2

Yorum

BARIŞALIM-2

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2408

Okunma

BARIŞALIM-2

BARIŞALIM-2


Sana yazıyorum,anla nolursun
Zaman geçiyor, dön barışalım
Dünya fani bir han,bunu bilesin
Ölüm bizi alır,duy barışalım

Hatasız kul olmaz,ben de kul doğdum
Aldandım yalana,kalbini kırdım
Utandım kendimden,candan usandım
Maziler canlanır,yar barışalım

Pişmanlık şimdi ödülüm olmuş
Mecruhi Uğur’um güllerim solmuş
Bir gün anlarsın hayat son bulmuş
Mezarıma gel,gel barışalım

MECRUHİ UĞUR ARSLAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Barışalım-2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Barışalım-2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BARIŞALIM-2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL