Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yarsever
yarsever

Kahır Güzeli

Yorum

Kahır Güzeli

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1139

Okunma

Kahır Güzeli


Bir mum gibi beni yakıp erittin
Sevgisiz sızdırdın kahır güzeli
Yaktın ciğerimi tuzlar ektirdin
Dermansız azdırdın kahır güzeli

Feryadı dilime türkü eyledin
Kırdın tellerimi çabuk tekledin
Mızrabı bağrıma hançer ekledin
Amansız çaldırdın kahır güzeli

Acımadın gözden düşen yaşıma
Bal diyerek zehir kattın aşıma
Dar ettin dünyayı diktin başıma
Sebepsiz çıldırdın kahır güzeli

Aşk dedin gölüne tuzaklar kurdun
Gizlenip geceme ayıma kondun
Sev dedin önüme engeller koydun
Aslısız kandırdın kahır güzeli

Yarseverdim sen de sebebim oldun
Kuruttun sevgimi çileyle doldun
Ateşle bir olup düşlerim yordun
Dumansız yandırdın kahır güzeli

28/02/2012
Muhtar Gazi TOPAL
MALATYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kahır güzeli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahır güzeli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kahır Güzeli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bestikoc
bestikoc, @bestikoc
28.2.2012 17:49:04
Her şeyde kahir bu dünyada kardeşim iyiki kalem defter var
Ağzımızdan taşanı yazıyoruz
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL