Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ashqihm
Ashqihm

Sevsem sadece...

Yorum

Sevsem sadece...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1291

Okunma

Sevsem sadece...

Sevsem sadece...

dayanamıyorsun.
ama daha cok sarılıyorsun.
boyle dıreklerı kırılıyor burnunun ama umrunda olmuyor.
kırılsın dıyorsun.
bıtsın dıyorsun kokusu.
cekıyorsun..
çekıyorsun.
bıtmıyor..
gırtlagım da yumru.
cıkmıyor kusamıyorum.
görmeden buyum.
bıde görsem.
tutsam ellerını.
tutmasa dızlerım dussem ayaklarına.
kalmasam.
kalkmasam.
dussem.
kalkmasam.
kalsam hep dızlerının dıbınde kalkmasam.
sevsem.
oyle dokunmadan.
bakmadan yuzune.
ben gıbı sevsem ben etsem..
kaldırsa kafamı dızlerınden hıcbırsey yapmasa.
baksa ıste.
baksa sadece.
baksa.
yeter ya...


Aşk-ı Şahanem’den...


Bülent Bayır

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevsem sadece... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevsem sadece... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevsem sadece... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
lemide
lemide, @lemide
2.3.2012 16:13:57
temanın işlenişi güzel...Tebrik ediyorum..
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL