Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Banu AYDIN
Banu AYDIN

YARIM KALDI

Yorum

YARIM KALDI

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1091

Okunma

YARIM KALDI

gülüşlerim vardı benim
hep yarım kalan
umutlarım vardı benim
hep yarım kalan


bekleyişlerim var benim
herzaman
yıkılan bu kalp benim
her zaman

hep mi ben
böyle
hep mi bu
böyle

yıkılışlarım var benim
herseye rağmen
dimdik ayakta durşum
herseye rağmen

sen yeterki dön git
ben kalırım
yıkılmadan dururum
yanarım ama
ben yenilmem sana

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yarım kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarım kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARIM KALDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
25.2.2012 15:47:54
5 puan verdi
çok güzel öz güveninden dolayı kutlarım bende yenilğiyi kabul etmem direnirim kutlarım selamlar
aşık talat kurtoğlu
aşık talat kurtoğlu, @asiktalatkurtoglu
25.2.2012 11:02:08
yüreyinize sağlık kutlarım şiirinizi saygılar sunarım
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
25.2.2012 10:35:05
emeğine yüreğine sağlık güzeldi sayfaya düşen,saygımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL