(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
..Aklımın kitabını yazıyorum artık..içinde doludizgin bir yaşanmışlık.. Ve Ben yine yalnızlığımda yürüyorum.. Çok etkilenerek ve hissederek okudum ve dinledim tekrar tekrar..Ses ve müzik de harika güzel. İçten coşku ile yazılmış..ne diyeyim..zafer bu şiirindir. Sevgiler.
YALNIZLIĞI BENİM GİBİ SİZ DE YAŞIYORSUNUZ. bEN GERÇEKTEN YALNIZIM. EŞİM RAHMETLİ OLDUKTAN SONRA İŞTE ÖYLESİNE YAŞIYORUM. ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİNİZ. SELAMLAQR
TEK KELİMEYLE HARİKA... DUYGULU ŞİİRLERİN USTA KALEMİNDEN DUYGU YÜKLÜ ŞİİRİNİ OKUMAK GÜZEL KALEMİN VE YÜREĞİN DAİM OLSUN FUNDA HANIM... SEVGİ SAYGI VE SELAMLARIMLA...RUMUZ4300
çok çok değerli üstadım yine meyve veren bağ ve bahçenize girdim bir kaç salkımda üzüm koparttım helal edin ayrı yazan kaleminiz daim yüreğinizde var olsun saygı ve sevgilerimle.
hayat bu ya sevdiğim harcıyor yokuşumda kalan herşeyi
aklımın kitabını yazıyorum artık;
içinde dolu dizgin bir yaşanmışlık
ardıma bakamıyorum canım fazlasıyla yanıyor artık
şiir var ki okunur şiir varki dokunur hem okunur hem dokunur dizelerini yoğun duygular içinde okudum dinledim .ve şu duayı ettim yarabbim bu güzel yüreğin kanayan yaralarına melhem eyle diyecek bir şey bulamıyorum.kalemine yüreğine sağlık alkışlıyor tebrik ediyorum.
canımsın fundammmm yine hüzün ve sitem dolu sevda şiirin keşke umut ve vuslat şiirleri dinlesem birgün ama inanıyorumki aşkın galip gelecek inan buna sevmek kutsal bir duyğudur birtanem hüzünlü olsada yine harikasın bitanem kimbilir kaç yüreğe tercuman olmuş şiir ve yorum kutluyorum canımı öpüyorum güzel kızımı sevgilerimi bırakıyorum değerli sayfana.
Fundacığım sevgili toprağım, her şiirin ayrı bir güzellikte, hele birde o güzel yorumun ve sesin birleşince harikalar yaratıyorsun. sesine kalemine sağlık. selamlarımı saygılarımı gönderiyorum.
Bir şiiri anlamak ve anlamlandırmak için şiiri incelerken yazıldığı dönmeden tutunda,şairinin ruh halini,beklentilerini,vazgeçtiklerini,hasretini yahut çektiklerini bilmek gerek !
Amma bazı şiirler vardır ki,ne dönemini bilmenize,ne şairiyle ilgili tek cümle dillemenize,ne ...,ne... hiçbir şeye ihtiyaç duymazsınız.Çünkü dizeler feneriniz olur ve o dizelerin ışığında hem şiir adına,hem şairi adına çok söz etmeye yetkili olursunuz.
Söz rüşveti yapmama hiçbir gerekçem yok ! Bunun verdiği rahatlıkla söze dökeceğim herşey şiirin ana sütü kadar helalidir,yürek teridir şairenin... Başından sonuna kadar bir özlemin sırça seslerinden yağmış,kırikindi bir yalnızlıktan kalabalık bir kitleye gidebilmiş. Bir şiirde ne kadar çok kişi kendinden bir iz bulursa o şiir o kadar başarılıdır. Bir şiir sanat ziyadesi olursa başarılıdır. Bir şiir dizelerinde yürek seslerini g/izlemeyi başardığı ölçüde başarılıdır.
Her birini ve saymaya gücümün yetmediği herşeyi buldum şiirde.
Ölüyor musun? Kıyamam sana kızım... Bir şiirin satırlarında bile duymak ürkütür beni... Eğer bu şiir Funda Kızım gibi çok sevdiğim birinin ise... Sıranı bekle kızım... Daha çok var sana gelinceye kadar.
sizin şiirlerinizi okumıycam diyorum biliyorum ki gözyaşlarımı tutamıycam ama dayanamıyorum okuyorum bu duygu selinde gözyaşımı içime akıtıyorum can kutluyorumm yaaa senii.
Kutluyorum bu güzel şiiri adaşım... Nasıl da hissedildi. Uğruna ölünecek kişi yoktur aslında. Bir yastıkta olmalı o sevginin ölüm dediğimiz yanı. Çare de vardır istersen yoksa gerisi yalan.
BENİM TATLI MELEĞİM GENE AĞLATTIN BENİ BİLİYOR MUSUN HEM ŞİİR HEM YORUM YÜREĞİME İŞLEDİ İNAN ÇOK ÇOK GÜZEL VE ÖZELDİ SEVGİMLESİN NEŞE ANNESİNİN BİRTANESİ
çoğu kişi vardırki yalnızlığa yürüyen onlarada tercüman olmuşsunuz böylesine duygu çağlamasıyla kendi çizginizde bir ekolsünüz kutlarım sizi nefesinize sağlık ne söylesek az hep şiir olmanız dileğimle saygılarımla selamlar
yazdıklarımız anılarımızın kanıtıdır o anki duyguları tekrar yaşarız okudukça şirinizde sevginizin masum güzeliği akmış sitemle karışıp ve sevginizin arkasında duruşunuz ve pişmanlıksız
kutluyorum bu esen duygu fırtınasının sesinizden duymak çok hoş
ardıma bakamıyorum canım fazlasıyla yanıyor artık... ne yanması bitecektir nede an olsa da geriye bakmalarımız... gönülden kutlarım şairim sesiyle çok güzel anlatımıyla beğeniyle okuduğum şiirini ve kalemini kutlarım
SEVEN BİR GÖNÜLDEN SEVDA ŞİİRLERİ DİNLEDİNİZ.. ÇOK ÇOK GÜZEL VEDE ANLAM YÜKLÜ BİR PAYLAŞIMDI... YÜREĞİNİZ VEDE KALEMİNİZ DERT GÖRMESİN.. KUTLUYORUM EMEĞİ..SELAM VE SAYGIMLA.
şimdi söyleyin mevsimlere baharı yaşatsınlar ................hüzünleri damlatmissin yine canim...keske siirlerde kalsa bu yanlizliklar, seni seviyorum mutluluklar her daim seninle olsun canimcim...sevgilerimle
Yüreğine sağlık sevgili Funda Sağlam! Bu hayat böyle işte, canını acıta acıta öğretiyor bize... Geriye dönmüyor akan zaman, söz dinlemiyor mevsimler... Bize kalan hüsran bize kalan acı... Hüzündü çokça... Tebrikler...
ahh meleğim yaralarımız kanaması hiç dinmeyecek annem hep yaralı hep kanamalı taşı taşıya bilirsen bu yükü meleğim yok bitanem başka taşıyan olmayınca bütün yük sırtımızda seni seviyorum annem içim acıdı yine
Hep kırgın, hep yaralı, hep kanayan bir yürek ve tıka basa özlem dolu. Bu yürek çok ağır, yükün ağır can. Özlem, ayrılık, hasretlik yükünü taşımak her insanın harcı değil. Ve ben eminim ki bu sevda yükünü , seve seve taşıyorsun. Yorumum yetersizdir. Ama dileğim her şey gönlüne göre olur. Yaşam yüzüne hep gülsün. Sevgilerim seninle. Kalenini, sesini nefesin kutluyorummm.
gönlüne kalemine sağlık birtanem yorumda şiirde iç yakarcasınaydı duygu dolu içimi titreten yankılıydı yüreğin hiç susmasın kalemin daim olsun kardeşim kutlarım
Yalnız gibi görünsende, kalbinde o vardır, Onu düşünmek bile bu yaşamda bir kârdır. En son yüzüne bakacağın doyamadığın yârdır, Bu sonsuz yollarda hasretin alev gibi... HakanKURTARAN Tebrik ederim Funda kardeşim. Yüreğine sağlık...
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.