Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
murseladiguzel
murseladiguzel

Yanındayım

Yorum

Yanındayım

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1235

Okunma

Yanındayım

Yanındayım


Yar gönlümün baharında
Olan olsan yanındayım
Sana hasret kederimde
Solan olsan yanındayım

Kim bilirdi derdim nice
Yürüyorum gündüz gece
Dilimde var bir bilmece
Bilen olsan yanındayım

Gel birlikte can olalım
Yaşamda anlam bulalım
İstemezsen dost kalalım
Kalan olsan yanındayım

Söylemek isterim sözüm
Can ciğerim iki gözüm
Ne söylerse söyler özüm
Alan olsan yanındayım

Seni bırakmam ellere
Asla düşürmem dillere
Değişmem gonca güllere
Bulan olsan yanındayım


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yanındayım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanındayım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yanındayım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL