Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Yontar
Yontar

VAR EVİ

Yorum

VAR EVİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

895

Okunma

VAR EVİ

VAR EVİ


Aklıma geldikce
ağladıklarım
gizlenmiş ben nedeyim.
niye böyle garibim
yer gök şahitir bana
benim sevdam bakkidir sana.
seni sevdiğim gün
sevdalandım sana.
Gel artık sar beni.
derler
Var evi kerem evi
işte yoksun
yüreğime zülüm evi
Gel artık sar beni.
zaman yolcu
bizi katmış onüne
gidiyor gece gündüz
dur durak bilmiyor
sevgimizi,bilse bile.
Gel artık sar beni.
otu çek köküne bak ?
benmiyim
Zeynebi seven aşık ?
19/02/2012 Rahmi Yontar.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Var evi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Var evi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAR EVİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL