Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

ADAM GİBİ ADAMIZ

Yorum

ADAM GİBİ ADAMIZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1478

Okunma

ADAM GİBİ ADAMIZ

ADAM GİBİ ADAMIZ



Neden bana böyle soğuk
Neden uzak duruyorsun
Neden bana böyle bozuk
Tuzaklar kuruyorsun

Eger varsa bir hatamız
Biz gerekeni yaparız
Hiç söze gerek yok yok
Çünkü biz adam gibi adamız

Ben sözüne sadığım yar
Benim sözüm yerde kalmaz
Haberin olsun güzelim
Bak hatasız bir kul olmaz

Neden bana böyle suskun
Neden bana böyle durgunsun
Sanki bana kalbin vurgun
San ki bir şey duymuşsun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adam gibi adamız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adam gibi adamız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADAM GİBİ ADAMIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL