Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Düsman Ettin

Yorum

Düsman Ettin

( 4 kişi )

4

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

815

Okunma

Düsman Ettin

Düsman Ettin

ne günah isledim ben
dogduguma pisman ettin
yillar aldi gencligimi
beni sana düsman ettin

nerden ciktinsa karsima
sevdigime pisman ettin
sevabim yok günahim cok
beni aska düsman ettin

melek degil seytanmissin
sen basima belaymissin
yaptin en sonunda yapacagini
beni bana " düsman ettin "

yazan . ismail civelek
berlin . wedding
pamukkale

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Düsman ettin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düsman ettin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düsman Ettin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bahattintonbul
bahattintonbul, @bahattintonbul
17.2.2012 15:56:37
çok güzel ve anlamlı şiirdi yüreğine sağlık şair
şiireral57
şiireral57, @siireral57
17.2.2012 13:34:16
5 puan verdi
Şiirinde düşman ol ama yaşamında düşman olma kendine.Yanlışlarla doğruların toplamından başka bir şey değildir zaten yaşam.Harika bir şiirdi şair dost.Saygı ve selamlar.
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
17.2.2012 13:25:00
5 puan verdi
güzeldi kutlarım.
7TEPE
7TEPE, @7tepe
17.2.2012 12:22:09
O'na düşman olmak sorun olmaz da kendine düşman olmak sıkıntı yaratır.

:) Sevgiler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL