(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Arılar ilk oluştuklarında nokta kadar olurlar ve zaman içinde bizim bildiğimiz hale gelirlermiş. Kudreti yüze Rabb' imiz o bir noktacık kadar arıcıklara, bin yıl dursa da bozulmayan balı yaptırtıyor ve bize sunuyor. çok şükür.
yaradılışı dair sır ve ipuçları tefekkür'e açık beyinlere daima açık. Ne güzel özetlemişsin Arı/bal serüvenini bende izin verirsen küçük bir ilave yapayım bir belgesel aktarması, petek üzerinde balın saklandığı kesecikler altıgen şeklinde olup, depolama hacmi en yüksek şekil olduğu tesbit edilmiş bilim adamlarınca. saygılarımla.
gözyaşı tarafından 10/11/2007 12:47:06 AM zamanında düzenlenmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.