Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
cahitbozkurt
cahitbozkurt

Ceviz Çekirdeği

Yorum

Ceviz Çekirdeği

( 7 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1338

Okunma

Ceviz Çekirdeği


çekemezdik karanlığı
veya bir ağaca tırmanarak boşluğu

bir sandalye koyduk ölülerin önüne
veya bir silah sesiydi duyduk
mutfak masasından sıçrayan

biz ceviz çekirdeği kırıyorduk
ceviz yaprağının gözlerinden güneşe
yüzümüze açmasını bekleyerek

ve buna şaşıyordu şair
ceviz ağacından çok

ama söylenilenin hepsi gerçekten
masamdan dahi
boştu



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Ceviz çekirdeği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ceviz çekirdeği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ceviz Çekirdeği şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yorgunum_
yorgunum_, @yorgunum-
16.2.2012 20:56:34
5 puan verdi
aslında ceviz deyil anlamlı sözler şiiriniz çok şey anlatıyor anlayana tabi saygılar üstadım
Mehmet GÜZEL
Mehmet GÜZEL, @mehmetguzel
16.2.2012 18:23:17
5 puan verdi

Farklı bir şiir güzel kutlarım sizi.


SAYGIMLA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL