Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hasret_İM
Hasret_İM

Sevdalandıysan

Yorum

Sevdalandıysan

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1508

Okunma

Sevdalandıysan

Sevdalandıysan

Sevdalandıysan sen bir çift bakışa,
Gezdiysen elele inat şu kışa,
Hayat yalan ama sevmek bambaşka ,
Gercek aşkı buldum inan güzelim...!


Uykusuz her gece sen yastığım da.
Sesini duyarım hep kulağımda,
Koklamak isterim her an yanımda.
Gidersen saşarım ardından sana.
Ararım sorarım seni gamzelim..

Gönlüm asi ama deli değilim.
Katlan sevdiğine hasretim benim.
Gururu üstünse bahtıma derim.
Sevdası gerçektir sallan güzelim...

Hayallerim oldu şimdi gerçektir.
Karşıma çıkaran Rabbime şükür
Menekşe gözlerin içim eritir.
Bu sevgiden kaçan kim ki güzelim.

Hasret
10-02-2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevdalandıysan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdalandıysan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevdalandıysan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL