Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hicran   dogal
hicran dogal

İÇİMDEKİ MUTLULUK

Yorum

İÇİMDEKİ MUTLULUK

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1066

Okunma

İÇİMDEKİ MUTLULUK

Bu sabah bir başka doğudu sanki güneş
İçimi ısıtırcasına gülümsüyor bana
Bir başka ötüyor penceremde kuşlar
Huzur doluyor gönlüme dinledikce

Baharı müjdeliyor sanki rüzgarlar
Ilık ılık esiyor inçitmeden ağaçları
Yaşamak ne güzel mutluluğu
Dalga gecercesine hayatla

Kalbime sözüm geçmiyor bugün
Sanki kuş gibi ucmak istiyor
Rüzgarla birlikte uzanan ellerini tutmak
Canıma can katmak senin yanında olmak istiyor


Unutmuştum uzun zamandır bu hisleri
Koklamayı bir çiceği yada havayı
Öten büllülün şakımasını ve sevdasını
Gül nasıl hasretse bülbüle
Bende hasretim seninle göz göze gelmeye

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İçimdeki mutluluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimdeki mutluluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İÇİMDEKİ MUTLULUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
11.2.2012 13:55:08
yüreğine sağlık güzeldi..saygımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL