Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
hayatgülbahçesi
hayatgülbahçesi

UYAN YAHU UYAN

Yorum

UYAN YAHU UYAN

( 2 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

590

Okunma

UYAN YAHU UYAN

UYAN YAHU UYAN



Kör gözün bile gördüğüne
sen hala inanma,
vursalar belinin merkezine
okşanıyormuşsun sanma.
Göğü üstünden çektiler
yeri altından çektiler
buhar olup uçacaksın nerdeyse
sana hizmet etmiyorlar....
SAKIN HA!!!! KANMA......a&yvsl

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Uyan yahu uyan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uyan yahu uyan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UYAN YAHU UYAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
6.2.2012 21:33:54
emeğine yüreğine sağlık,toplumda kime inanıp inanmayacağımızıda şaşırmış durumdayız......
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
6.2.2012 14:28:34
5 puan verdi
Kaç kişi kanmıyor,
Aşk ile yanmıyor.
Dönüp de gitmez,
Sevenler bakmıyor.
Tebrik ederim.Güzel anlamlı bir şiirdi...
Bandırmalı
Bandırmalı, @bandirmali
6.2.2012 14:23:13
5 puan verdi
Güzel bir paylaşımdı kaleminizi yüreğinizi kutlar
saygılar sunarım..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL