Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
savrulmalar
savrulmalar

Can eriği

Yorum

Can eriği

( 5 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

988

Okunma

Can eriği

Herkes nasılda ayıplıyor,oysa bu toplumun şuuraltıdır...yani hasta...




Çöl sıcaklığına yakın
Akdenizde iklim
O yüzden çabuk olgunlaşır
Can eriği
Beş bin liran da varsa
Bir de bulmuşsan silme bir davar
Kör bir papaz
İki şahit
Bırak can eriğini
Ağacını alırsın kökünden

Adeddendir
"Sahibinin koynunda büyür erikler"









savrulmalar şubat 2012




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Can eriği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Can eriği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Can eriği şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Ziya Dinç
Mehmet Ziya Dinç, @siirlerinziyasi
4.2.2012 22:05:28
5 puan verdi
:)))
Ayıp diye diye millet eşkıya oldu üstad
oysa insan herşeyi açıkça konuşsa sorun kalır mıydı
eserlerin mesaj yüklü
selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL