Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
sudamlam
sudamlam

soytarı...

Yorum

soytarı...

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1244

Okunma

soytarı...



Aldığım nefestin sen
Her soluduğumda kendim boğulduğum
Yürüdüğüm ayak iziydin
Umuda doğru koştuğumu sandığım


Elimde kalan bomboş bir kağıt
İçinde tutuşan satırlardan arda kalan
Mürekkep izi yanık
Her harf delik deşik

Aynaya baktığımda bile
Yüzleşmekten korktuğum ikinci yüzümsün artık
Ama yoksun;
Ne ellerim zemheri ayazında
Ne yüreğim soytarılığına esaret

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Soytarı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soytarı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
soytarı... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL