Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
MertGeyik
MertGeyik

Karşılıksız Sevgiyi,Sensizliğe Yeğledim

Yorum

Karşılıksız Sevgiyi,Sensizliğe Yeğledim

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1007

Okunma

Karşılıksız Sevgiyi,Sensizliğe Yeğledim

Haykırmak istedim aşkımı semaya.
Cesaretimi toplayıp sana bile diyemedim.
Bitmesin istedim bu güzel ruya.
Kaybetmemek için seni,sustum söylemedim.
Karşılıksız sevgiyi,sensizliğe yeğledim.

Hayaller insan yetermiş göya.
Düşümde kurdum ikimize bir dünya.
Adını yazdım hep gül ile suya.
İçimde yaşadım seni,sustum söylemedim.
Karşılıksız sevgiyi,sensizliğe yeğledim.

Kaybetmek seni koyardı bana.
Açılırdı kalbime kapanmaz bir yara.
Hekimler bulamazdı derdime deva.
Korktum kaybetmeye seni,söyleyemedim.
Karşılıksız sevgiyi,sensizliğe yeğledim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Karşılıksız sevgiyi,sensizliğe yeğledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karşılıksız sevgiyi,sensizliğe yeğledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Karşılıksız Sevgiyi,Sensizliğe Yeğledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Elif Yaşam
Elif Yaşam, @nukleerbasliklikiz
31.10.2013 04:32:59
5 puan verdi
güzeldi..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL