Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
eminnur
eminnur

HAZİNESİN SEN

Yorum

HAZİNESİN SEN

( 4 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1245

Okunma

HAZİNESİN SEN

HAZİNESİN SEN

22.8.2011-
2033-

HAZİNESİN SEN

Altından kalbin olmalı, zümrütten bahçen
Pırlanta sözlerin, nur saçmalı çevrene
Sevgin yakut, suskunluğun gümüş,
Dilin bal olmalı,
Dökülmeli gözünden inciler ALLAH aşkıyla
Gözlerin ışık olup uzayı aşmalı,
Yürüdüğün yollar gül bahçeleri,
Yumruğun elmas olup adaletle inmeli
Mercandan köşkün, buluttan döşeğin
Gökyüzün firuzen
Yorganın toprak olmalı
Gerçek insansan, Hazine sensin ey insan



EMİNNUR ACAR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Hazinesin sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hazinesin sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAZİNESİN SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Janet
Janet, @janet
27.1.2012 18:22:02
5 puan verdi


Gönülden Kutlarim Eminnur sair'em ....

Harika bır siir..... Harika dizelerdi....

Tebrik ederim sair'em .... Yürek sevgimle.... JANET ....
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
27.1.2012 13:21:24
5 puan verdi
tebrikler...malesef bizler bu hazinenin kıyetini bilemedik....gül diyrından selam lar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL