Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
MertGeyik
MertGeyik

Çeker Çileyi Çeker

Yorum

Çeker Çileyi Çeker

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

963

Okunma

Çeker Çileyi Çeker

Çeker Çileyi Çeker

Alkolü çekmiş gözleri kanlı.
Ağlamaz içine atar o delikanlı.
Acıları yüreğinde sır gibi saklı.
Çeker çileyi,çeker de hiç yüzü gülmez.

Sorsan halini iyiyim der.
Karanlığa gizlenir çünkü derbeder.
Oturur bir köşede susup seyreder.
Çeker çileyi,çeker de yandım demez.

Bir vefasız yüzünden düşmüş bu hale.
Bir görsen ölü gibi nefes alıyor sadece.
Mutluluk haram olmuş bu garip gence.
Çeker çileyi,çeker de hiç sonu gelmez.

Ateşler içinde her gün yanıyor.
İçeri nehir gibi durmaz kanıyor.
Bir gün benim de yüzüm güler diyor.
Çeker çileyi,çeker de hiç isyan etmez...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çeker çileyi çeker Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çeker çileyi çeker şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çeker Çileyi Çeker şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
27.1.2012 19:36:41
5 puan verdi
İsyan etme dost,bir gün sende gülersin.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL