Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
nuhkenis
nuhkenis

geleceğim sana

Yorum

geleceğim sana

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

834

Okunma

geleceğim sana

gül yetiştirdim bahçelerde
elim dolu geleceğim sana
Türkçenin en güzel sözlerini buldum
dilim dolu geleceğim sana


rüzgardım hep sana doğru estim
ne kahrettim ne de küstüm
omzuma baharları astım
dalım dolu geleceğim sana


sensizliği bir bir saya saya
kokunu uzaktan duya duya
özlem doldurdum güne aya
yılım dolu geleceğim sana

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Geleceğim sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geleceğim sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
geleceğim sana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Haruka
Haruka, @haruka
26.1.2012 18:30:13
sensizliği bir bir saya saya
kokunu uzaktan duya duya
özlem doldurdum güne aya
yılım dolu geleceğim sana..

cok güzel.. kutlarim !
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL