İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
celep
celep

Ne Belli...

Yorum

Ne Belli...

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

977

Okunma

Ne Belli...

Karşılanır sevinç,keder tasayla
Değişirmi ahlak,kanun yasayla?
Beklemem Musayı,gelsin asayla
Ne sevinçler belli,ne acı belli



Zengini fakirden,tutmayın ayrı
Dokunmaz fakire,zenginin hayrı
Yakındır kıyamet, bekleyin gayrı
Ne han hamam belli,ne hancı belli



Camiye koşana,gönül kondursam
Önünde el pençe,divana dursam
Canıma kast eder,cebe dokunsam
Ne dinsizi belli, ne hacı belli




Gönüller taştan da,daha kas katı
Gören yok gönülden,hak, hâkikatı
Akrabalık dersen,Doğuyla, Batı
Ne el alem belli,ne bacı belli



Celebiyem rüya,edilir tabir
En güzel yorumlar,rüyayı kabir
Anlamaz kimseler,ne der bu fakir
Ne kahini belli,ne falcı belli

Güngör CELEP
24-01-2012



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ne belli... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne belli... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne Belli... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İSMAİL SÜKLÜM
İSMAİL SÜKLÜM, @ismailsuklum
25.1.2012 16:49:00
5 puan verdi
Bu gün her yer pus duman
Her şey belirsiz.
Gönlünüze sağlık .
Selamlarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL