Bazen giyinirsin, gelinler gibi bembeyaz Bazen soğuksun ayaz mı ayaz Bazen sıcaksın yakarsın alaz, alaz Bazen deli rüzgâr gibi poyraz Bazen meltem olur okşarsın naz, naz Değişir kadın mevsimler gibi verir haz Berekettir kadın, toprağa benzer.
EMİNNUR ACAR
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bak ben mantara benzetiyorum kadını.Gülme ama neden de. Kültür deyil doğal bu mantar)))şimdi şöle,eğerki gerçeğini hasını bulursan tadından yenmez,amaaa ya sahtesini,yani köy deyimiyle yoz olanına bi denkgelirsen valla zehirler hatta öldürür))))) Ellerine sağlık canısı sen güzel anlatmışsın.
Kadın medeniyetin,uygarlığın ve kalkınmışlığın aynasıdır.Kadınların emeğinin sonucunda çocukluktan yetişkinliğe geçebilmişizdir.İlk kültürümüzün temelleri kadın olan annelerimizden almışızdır.Güzel bir konu ve güzel bir şiir.Emeğine ve yüreğine sağlık şair dost.Saygı ve selamlar.
Saygıdeğer şairem Eminnur hanım kardeşim Rabbimiz sizden razı olsun,muhteşem anlatımıyla azı özle ne güzel ifade etmişisiniz işte gerçek aşk budur harika bir şiir okudum yürekten kutlarım yazan kaleminiz daim olsun harikasınız , selam ve saygılarımı sunarım Rabbimize emanet olun duam ile
KADIN
Kadınsız dünyada,yaşam olurmu? Beşeri alemin,şanıdır kadın, Kadınsız gönüller,sevgi bulurmu? O şah damarın kanı'dır kadın
Gönüller sevgisi kalplerin gülü Sevenine karşı olmuştur deli Dört mevsim içinde, kurumaz dalı, Elvan,elvan rengin,tonu'dur kadın.
Koymuşlar adı'nı,aşkın kadını Yaşam senden alır,gerçek tadını E-nel haktan almış, (Ana) adını İnsanın anası, canı'dır kadın
Ömür boyu bitmez elinde işi İlk bahar gibidir hep yazı kışı Başına taç etsin sevdiği kişi Aile'nin ana yönü'dür kadın
Kadının önemi,değil sekiz mart. İşte beni deli,ediyor bu dert Mahşerde kadına,zor değil sırat. Cennet ehlinin,ünü'dür kadın.
Tuncay'ım değişmem,güneşe,aya Neslime olmuştur en güzel maya. Ömrüme bereket,kalbime ziya, Yarınların umut, tanı'dır kadın.
Teşekkür ederim değerli şair,beğendiğinize sevindim,sizin şiiriniz çok güzel,inşallah bir gün bende sizinkiler gibi güzellerini yazabilirim,sayğılar..selam ve dua ile..
Teşekkür ederim değerli şair,beğendiğinize sevindim,sizin şiiriniz çok güzel,inşallah bir gün bende sizinkiler gibi güzellerini yazabilirim,sayğılar..selam ve dua ile..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.