Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kederli
Kederli

NE OLDUM DELİSİ!

Yorum

NE OLDUM DELİSİ!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1274

Okunma

NE OLDUM DELİSİ!


Kalıbını doldurmaz, beğenmez onu bunu.
Helada uçkur arar, çünkü ters giyer donu.
Rüyasında bal görür, uyanır uyanmaz bak;
Gözlerini açmadan -şap- yalar avucunu!

Kederli@Almanya, 14.01.2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne oldum delisi! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne oldum delisi! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE OLDUM DELİSİ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hüdaverdi ER (Hüdai)
Hüdaverdi ER (Hüdai), @hudaverdi-er-hudai
15.1.2012 19:58:23
Hocam güleyim mi, ağlayayımmı bayağı düşündüm, gülmeye karar verdim:):):):)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL