Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

NE ÇOK SEVMİŞİM

Yorum

NE ÇOK SEVMİŞİM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

755

Okunma

NE ÇOK SEVMİŞİM

NE ÇOK SEVMİŞİM

Yar, senin yokluğunda
Hergün adın dermişim
Ben inanmazdım ama
Seni ne çok sevmişim

Şu feleğin çarkına
Boyun eğdim ardına
Bende vardım farkına
Seni ne çok sevmişim

Her vakit yolda gözüm
Gel artık gülsün yüzüm
Afeyle kara gözlüm
Seni ne çok sevmişim

Unuturum diyordum
Kendimi kandırmışım
Olacağı bilmiyordum
Yolumu şaşırmışım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne çok sevmişim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne çok sevmişim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE ÇOK SEVMİŞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Meyil gözlü
Meyil gözlü, @meyilgozlu
13.1.2012 14:26:52
Unuturum diyordum
Kendimi kandırmışım
Olacağı bilmiyordum
Yolumu şaşırmışım
insan zamanla anlıyor demi ne çok sevdiğini tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL