Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ilhanelma1981
ilhanelma1981

düşlerimin karanlığı

Yorum

düşlerimin karanlığı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

737

Okunma

düşlerimin karanlığı

düşlerimin karanlığı

Siyaha boyadım hayallerimi
Karanlık gecelerde
Dipsiz kuyulara attım
Bir daha aydınlık görmesin diye
Susuz bıraktım
Beslemedim onları
Bir daha yeşermesin diye
Denizin derinliklerine attım onları
Balıklara yem olusun diye
Sen olmayınca yanımda
Önemi yoktu hiçbir şeyin
Hayallerinde hep sen vardın
Sen gittin
Hayallerim soldu birer çiçek misali
ve ben kayboldum şimdi
düşlerimin karanlığında


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düşlerimin karanlığı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşlerimin karanlığı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
düşlerimin karanlığı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL