Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kadircelik
kadircelik

GEÇME VAKTİ

Yorum

GEÇME VAKTİ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1042

Okunma

GEÇME VAKTİ

Terket gönül ,terket gitsin
Kıyamete denk
Zamanların kıskacındasın
Sil yürek hafızanı
Kurut göz yaşlarını
Elin eli değmesin
Matemini tutma sakın
Bir kez olsun bakma
Söz geçmeyen
Deli gönlü azat et
Muradına ersin
Kendini ermiş sanan
Varsın senden bihaber
Sönsün bütün kandiller
Sözler kaybetsin umudu
Bilinse de aşikar
Darda kalsan,asılsan da
Bükme boynunu
Darağacı utansın
Azık etsin bizden kalan dertleri
Müfterilere amin diyen
Diller utansın
Yarı yolda bırakıp
Çekip giden utansın…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Geçme vakti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçme vakti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEÇME VAKTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nesrin Göçmen İNANKUL
Nesrin Göçmen İNANKUL, @nesringocmeninankul
19.1.2012 16:53:15
Emeğinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL