Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Murat Kayali
Murat Kayali

Velhásıl

Yorum

Velhásıl

2

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1284

Okunma

Velhásıl

Velhásıl




hatıra diye bir şey yok
yaşadıklarımızın içimizden bize seslendiği
zamanlar var
iyiydi güzeldi
yaşamak isterim yeniden dedikleri var

hatıra diye bir şey yok
yaşadıklarımızın içimizde sustuğu
zamanlar var
kötüydü acıydı
yaşamak istemem yeniden dedikleri var

velhásıl
bütün güzellikler
yaşamın yaşamayı yeniden
diledikleri kadar

velhásıl
bütün mutlulukların ömrü
ya koparılmış kurumuş
ya da taze açmış bir yonca kadar









Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Velhásıl Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Velhásıl şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Velhásıl şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çiğdem P. Yüksel
Çiğdem P. Yüksel, @cigdemp-yuksel
9.1.2012 01:07:20

Nezih bir Şiirdi

Tebriğimle
FARQİN2101
FARQİN2101, @farqin2101
8.1.2012 09:40:35
Öyledir. Hayat gelip gidiyor. O yüzden iyi yaşamak gerekiyor. Hiç bir şeye hiç bir kurala aldırmadan. Tek ve hür de olsa bildiğini yaşa. Manidar şiirdi.
Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL