Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ilhanelma1981
ilhanelma1981

aşk ve şans

Yorum

aşk ve şans

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

933

Okunma

aşk ve şans

Aşktan yana hiç sansım olmadı benim
Hiç düşeş atamadım
Hep atığım zarlar küçük geldi
Hep yenildim,aşka yenildim
Her seferinde nakavt etti beni
Gülmedi gözlerim
Açmadı kalbimde çiçekler
Her seferinde filizlendiler
Sonra soldular
Her geçe başımı yastığa yalnız koydum
Ve odamın tavanına yansıdı yalnızlığım
Boğumdun bu yalnızlık içinde
Kurtaran olmadı

Aşktan yana hiç şansım olmadı ki benim
Çorak bir arazide kalmış
Tek başına direnen
Kurmuş bir ağaç gibi, yalnızdım
Yalnızlığımın sesi yankılanıyordu
Esen rüzgârın uğultusunda
Ve yanlığımın gözyaşları vardı
Düşen yağmurun her damlasında

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk ve şans Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk ve şans şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşk ve şans şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL