Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
nuhkenis
nuhkenis

yüreğin öldürsün beni

Yorum

yüreğin öldürsün beni

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

606

Okunma

yüreğin öldürsün beni

Yılları eskitsem sen sonrasında
Yine bir yalnızlıkta bulursun beni
Başkasına meylim kayarsa bir gün
Tutsun da yüreğin öldürsün beni


Yabancı bu yerde ele dönmeden
Dalda kuruyan bir güle dönmeden
Kor olup yanıp küle dönmeden
Gelip de yüreğin söndürsün beni

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüreğin öldürsün beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğin öldürsün beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yüreğin öldürsün beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL