Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ADEM74
ADEM74

ANNE

Yorum

ANNE

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1530

Okunma

ANNE

ANNE

Anne,
Hadi tut ellerimi bırakma sende
Beni vurdular yüreğimden
Bir gece vakti
Yağmurlar yağarken
Bu yüzdendir gözlerimin yaşı
Ve bu yüzdendir kalbimin
Dinmeyen acıları
Anne,
Uyandırma beni derin uykulardan
Korkuyorum yokluğunda
Can alıcı kuytu karanlıklardan
Kâbuslar doluyor odama
Dur, anne bırakma ellerimi
Daha çok zaman var
Güneşin doğmasına
Ne olur bırakıp gitme
Ellerimi anne
Yalnızım bugünler de çok
Seni de kaybetmek
İstemiyorum anne
ademaydınlı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anne Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anne şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL