Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Enver ÖZEL Şair Yazar
Enver ÖZEL Şair Yazar

GÜNDÜZÜM OLMAZ

Yorum

GÜNDÜZÜM OLMAZ

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1348

Okunma

GÜNDÜZÜM OLMAZ

GÜNDÜZÜM OLMAZ


Kalbimde artık oluştu boşluk.
İsyanlarım büyüdü bugün.
Yıkıldı sorunlar yine başıma.
Yüküm ağır taşıyamam bugün.

Sustu şarkılarım kesti sesini.
Şiirlerim yasta bugün.
Yaşadığım bu alemde.
Yalnızlığım başıma bela bugün.

Çöktü gecelerim üstüme.
Altından kalkamam bugün.
Aktı yine zehir kanıma.
Gündüzüm olmaz,
Kendime gelemem bugün.

Enver ÖZEL
26.12.2011
Saat:04:38

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gündüzüm olmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gündüzüm olmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNDÜZÜM OLMAZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HAYATTT
HAYATTT, @hayattt
8.1.2012 20:24:07
Seçil DOYSAL hanım efendinin düşüncelerine katılıyorum dost kalem ve ek olarak her hatanın bir tecrübe olduğunu düşünen biri olarak deneyin derim.saygılarımla.
Etkili Yorum
Doysal
Doysal, @doysal
29.12.2011 15:01:38
DEğerli şair,
Okuduğum şiirlerinizde sanki başkalarının neden olduğu isyan dolu bir karamsarlık var gibi..Zor da olsa belki de değişim zamanıdır..Denemeğe değer,ne dersiniz?
Saygmla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL