Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
samasya
samasya

Bilmem

Yorum

Bilmem

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

972

Okunma

Bilmem


aradığımı buldum mu ?
bilmem
ama bulamadıkları mı
gönülde arıyorum
ömür yetermi bilmem
bitene kadar aramaya
devam
çabam o ki
yüreğimdeki sevgi
bana emanet
onun sahibini arıyorum
güneşli günleri bitirdim
ay ışığında yola devam
karanlıklara kalsamda
bir gün
bulmayı umut ediyorum
mevsim bahardı
çiçekler de aradım
böceklere sora sora
yaz güneşi kavurdu
denizlerde aradım
sordum balıklara martılara
son bahar yaprakları
rüzgarda savruldu
bulamadım
kar kış mış şimdi
lapa lapa yagan kar
beyaz ve temiz bir umut
soğuk ayaz var üşüyorum
vaz geçmedim gönül
toprağa düşene kadar
eşini arıyorum
bunun adı sabır
sonu selametmiş ama
olur mu olmaz mı
inan bilmiyorum......

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bilmem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilmem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilmem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL