Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hasan ODABAŞI
Hasan ODABAŞI

...ay şahit

Yorum

...ay şahit

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1214

Okunma

...ay şahit

...ay şahit



gök kubbede ay şahit
göksuyu yalayan yakamozlar
bir de ay ufantısı kırpık kırpık yıldızlar...

dudak dudağa aşk
sımsıcak öpüşte saklı düş...

gece senli benli sarhoş biz serkeş
dudak dudak ateş taşıdıkta yandık yıkandık...

geceye sarılıp seviştik
özlemi yangınlarda giderdik
yolları yılları nefes nefese aştık...

geceyi
sevişlerle kanattık tırnak tırnak..

sağırdı gece
yine de duydu aşkı çığlık çığlık...

gün de unuttuk güneşi geceye sığındık...

koyun koyuna gece ve sen ben
bir de aşk sarhoşu şarabi gökyüzü...

mevsim kıvranıyordu
dallarda hoyrat bir acı güz sancısı
biz aşkla bahar boyası vurdukya hazana...

gök kubbede yıldızlar
göksu da yakamozlar bir de ay şahit...


Hasan ODABAŞI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

...ay şahit Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...ay şahit şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...ay şahit şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL