Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ahmetbahce
ahmetbahce

YAZ DEFTERİNE

Yorum

YAZ DEFTERİNE

( 3 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1245

Okunma

YAZ DEFTERİNE

YAZ DEFTERİNE

YAZ DEFTERİNE

Bir gün geçersen bizim elden,
Dön de bak pencereme.
Üzüntü kaplamış çehremden,
Gördüğünü yaz defterine

Her geçen gün eridim bedenden,
Sevdalıyım ne gelir elden.
Üzgünüm, neşem gitti benden
Bildiğini yaz defterine.

Toprak değil taş değil ettenim,
Derdimi ben söyler, ben dinlerim.
Sevdim ama sevdiğimi diyemedim,
Dilsizliğimi yaz defterine.

Bir kenarda uzaklara bakarım,
Gönlüme küstüm can sıkarım.
Sevdamda yalnızım, ona ağlarım,
İstersen bunu da yaz defterine.

Ahmet BAĞÇE
20.12.2011

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yaz defterine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaz defterine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZ DEFTERİNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yıldız Toksöz
Yıldız Toksöz, @yildiztoksoz
20.12.2011 22:30:16
5 puan verdi
Yazsın bakalım, ne güzeldi şiirin şefim hele resim o camdan bakmak isterdim.Tebrikler,saygı ve selamlar Konya'ya.
asil dost
asil dost, @asildost
20.12.2011 21:50:02
5 puan verdi
Hep deftere yazılıyor sanırım arkadaş. Baksana biz de defter dolduruyoruz aşk uğruna .Çok güzel hüzünlü de olsa yüreğinize sağlık.Kutluyorum sizi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL