Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

KİMLERDENSİN

Yorum

KİMLERDENSİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1092

Okunma

KİMLERDENSİN

KİMLERDENSİN

Aşkı heves sanan senin gibiler
İki günde aşkı rafa koyuyor
Benim kitabımda yazmaz güzelim
Sanırım kız benle kafa buluyor

Sen aşkı su gibi içenlerden mi
İki günde yardan geçenlerden mi
Ya akla karayı seçenlerden mi
Söyle bana hadi sen kimlerdensin

Sana göre değil ölümsüz sevmek
Sen iki günde hemen çözülürsün
Mutlu olamazsın bu gidişinle
Bak demedi deme çok üzülürsün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kimlerdensin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimlerdensin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİMLERDENSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL