SÖZÜN BİTTİĞİ YERDE GERÇEĞE DAİR BİR ÇİFT KELAM YA DA MÜKEMMEL-İ BOZAN- TEVAFUK
Tevafuk bir şeylerin denk düşmesi demektir. Ve her zaman gerçeğe işaret etmeyebilir. Bilemezsin..
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sözün bittiği yerde gerçeğe dair bir çift kelam ya da mükemmel-i bozan- tevafuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sözün bittiği yerde gerçeğe dair bir çift kelam ya da mükemmel-i bozan- tevafuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖZÜN BİTTİĞİ YERDE GERÇEĞE DAİR BİR ÇİFT KELAM YA DA MÜKEMMEL-İ BOZAN- TEVAFUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.