Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
samasya
samasya

Farkındamısın

Yorum

Farkındamısın

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

757

Okunma

Farkındamısın


dün deniz sakindi
balıklarını paylaştı
şimdilerde biraz esiyor
farkındamısın
bulutların rengi de değişti
hafiften kararıyor
sen mehtabı hayal ede dur bakalım
seni bekleyen fırtına
daha güneş batmadan
bugünü yaşamak lazım
akıllısı bu aslında
yarın zaten meşhul
iyi ile kötü arasında
gençlik değil miydi
fark etmeden biten
ne bekliyorsun o zaman
umutla yarından
aşkı yaşadın zevki de
sıra dertler de
neden diye sorma
cevabı bilen yok
görmedinmi her sevgide
son dertle bitiyor
seninle yada öteki
fark etmeden
sanki bir çember
dolanıp duruyoruz
başımızdaki ya sevdayla yada dertle

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Farkındamısın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Farkındamısın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Farkındamısın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL