Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
muharremali
muharremali

Vesaire, Ve Bunun Gibi, Ve Diğerleri

Yorum

Vesaire, Ve Bunun Gibi, Ve Diğerleri

( 4 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

4,8

Puan

1143

Okunma

Vesaire, Ve Bunun Gibi, Ve Diğerleri

Mrb
Merhaba demek olmuş

S.A
Selamünaleyküm

Kısaltmak modası
Pek çirkin
Anlamsız

Derdim çok
Vesaire vs.

Konuşmak zor
Ve bunun gibi vb.

Benciller
Ve diğerleri vd.

Kısaltarak yaşıyoruz artık
Âşkı, sevdayı, saygıyı
Ve hayatı

E bye o zaman


12.21 – 11 Aralık 2011 İstanbul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Vesaire, ve bunun gibi, ve diğerleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vesaire, ve bunun gibi, ve diğerleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vesaire, Ve Bunun Gibi, Ve Diğerleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL