Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
rftk
rftk

ÜÇÜNCÜ ŞIKKIN KESİNLİĞİ

Yorum

ÜÇÜNCÜ ŞIKKIN KESİNLİĞİ

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

808

Okunma

ÜÇÜNCÜ ŞIKKIN KESİNLİĞİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üçüncü şıkkın kesinliği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üçüncü şıkkın kesinliği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜÇÜNCÜ ŞIKKIN KESİNLİĞİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cetinharun
cetinharun, @cetinharun
29.9.2007 01:22:16
Değişikti, ilginçti, güzeldi, tebrik ederim. Saygılarımla...
hacı ali
hacı ali, @haciali
29.9.2007 00:24:47
güzeldi.
defalarca okuttu.
çok kapalıydı.birçok şey çağrıştırdı tabbii
kutlarım.
yorumcu
yorumcu, @yorumcu
28.9.2007 17:02:10
farklı ama güzell bir çalışma oldu. kutlarım
yorumcu
yorumcu, @yorumcu
28.9.2007 17:00:25
farklı ama güzell bir çalışma oldu. kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL